contact | links | sitemap

Recepten - Tagliatelle/Citroenpasta met coquilles

Ingrediënten:
12 coquilles (3 per persoon)
15 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
500 gram citroenpasta
2 sjalotjes
2 eetlepels olie
2 bekertjes crème fraiche
zout en peper

Bereidingswijze:
Week de paddestoelenin 1 dl. kokend water of bouillon.
Kook de pasta.
Pel en snipper de sjalotjes.
Maak de coquilles en snij ze in dunne plakjes. Bestrijk ze met 1 eetlepel olie en leg ze op de grillplaat. Verwarm de grill op de hoogste stand.
Hak de paddestoelen fijn en bewaar het vocht.
Verhit 1 eetlepel olie in een koekepan en bak de sjalotjes en de paddestoelen ca. 2 minuten.
Voeg het paddestoelenvocht en de crème fraiche toe en kook het geheel op hoog vuur tot een lichtgebonden saus in.
Breng op smaak met peper en zout.
Schuif de coquilles onder de grill en rooster ze in 2 minuten gaar.
Giet de pasta af. Verdeel de pasta over 4 borden, schenk de saus erover en leg de plakjes coquilles er boven op.

Eet smakelijk!

 

« terug

 
© Deli Saison - Website: Helens Webstudio