contact | links | sitemap

Recepten - Mihoen met groene asperges

Ingrediënten:
500 gram groene asperges
150 gram garnalen
100 gram tauge
150 gram shii-taken
2 cm gember
1 peper
teriyakisaus/ketjap
olie

Bereidingswijze:
Was de asperges, verwijder de houtachtige uiteinden en snijd de asperges in schuine stukken van ongeveer 4 cm.
Spoel de taugé onder koud stromend water.
Veeg de shii-taken schoon en snijd ze in plakken.
Schil en rasp de gember.
Snijd de peper door midden, verwijder de zaadlijst en snijd de peper in fijne reepjes.

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en spoel de mihoen met koud water en laat deze uitlekken.

Verhit de olie in een wok en roerbak de asperges, gember en peper op een hoog vuur ongeveer 5 minuten.
Voeg de shii-taken en de garnalen toe en bak ze 2 minuten mee.

Schenk de saus over het groentemengsel.
Schep de mihoen en taugé erdoor.
Goed doorwarmen.

Eet smakelijk!

 

« terug

 

 
© Deli Saison - Website: Helens Webstudio